top of page
Blond bølgete hår

Om Innovativ

INNOVATIV frisør ble startet av Therese Eikemo og Siri Eikemo-Rolfsen i 2003. Våre frisører har gjennom årene opparbeidet seg mye kunnskap og bred erfaring gjennom kundebehandling, undervisning, styling til show, tv-produksjoner og fotoopptak for mote- og bryllupsmagasiner. 


Som navnet vårt tilsier er vi stadig i utvikling. Vi deltar på kurs både i Norge og i utlandet for å holde oss oppdatert på trender og opprettholde det høye faglige nivået i salongen. 

Om oss: About Us

Våre frisører

Siri.png

Siri Eikemo-Rolfsen

Siri er eier av INNOVATIV frisør. Siri har en varm og god energi som gjør at du føler deg velkommen og ivaretatt. Personlig service og kvalitet er viktig for Siri, og hun har en sterk lidenskap for faget.

"Innovativ er mitt andre hjem. Her har jeg en trygg arbeidshverdag hvor jeg kan være kreativ og sosial. Jeg finner stor glede i å få kundene mine til å skinne."

Yvonne.png

Yvonne Alme

Yvonne er positiv og gir alt for å forstå deg og gjøre deg fornøyd. Hun er en trygg og erfaren frisør som du garantert vil komme tilbake til. 

"Jeg liker å jobbe hos Innovativ fordi det er en god atmosfære her, og jeg føler meg som hjemme. Vi er en god gjeng som trives sammen og har veldig hyggelige kunder."

Marthine.png

Marthine Engh

Marthine elsker og få deg til og slappe av i stolen og bare nyte. Hun er trygg, rolig og flink, i tillegg til at hun alltid er oppdatert på hva som rører seg i motebildet.

"Jeg er stolt av å være en del av en salong som alltid er oppdatert og i utvikling, har et kreativt miljø og som skaper fantastisk hår!"

Om oss: Our Team
Yvonne2.png

Yvonne Barr

Yvonne har over 30 års erfaring som frisør og er veldig kunnskapsrik. Hun har deltatt i konkurranser og holdt kurs. Hun er blid og imøtekommende, hos Yvonne er du garantert i gode hender.

"Siden jeg startet i februar har den positive energien, all kunnskap og arbeidsvilje, bidratt til at jeg er så glad for å bli en del av gjengen hos Innovativ."

GODKJENT LÆREBEDRIFT

INNOVATIV er godkjent lærebedrift. Våre lærlinger får fagopplæring med høy standard og god oppfølging. 
Ta kontakt med vår opplæringsansvarlig siri@innovativ.no for mer informasjon.

bottom of page